GSGroup Finland Oy – alan markkinajohtaja

Olemme GSGroup Finland Oy

Norjalainen teknologiayhtiö GSGroup osti 100% PPCT Finland Oy:n osakkeista 1.6.2016 ja vahvisti asemaansa GPS-pohjaisten kalustonhallinta- ja paikannusjärjestelmien markkinoilla Pohjoismaissa. Toimitusjohtajana toimii Espen Virik Ranvik.

PPCT Finland ja Guard Systems Finland yhdistyivät 28.2.2018, josta alkaen toimimme nimellä GSGroup Finland Oy.

Yhdistyneellä GSGroup Finland Oy:llä on entistä tasapainoisempi tuote- ja palvelutarjoama. PPCT Finlandin ja Guard Systems Finlandin liiketoiminta-alueet täydentävät ja tasapainottavat toisiaan, luoden paremmat edellytykset kasvulle.

GSGroup yrityksenä

Vuonna 1992 perustetun yhtiön päämaja sijaitsee Sandefjordissa Norjassa, ja yhtiöllä on 13 toimipaikkaa 9 eri maassa. GSGroupin toimipaikat ovat Oslossa, Tukholmassa, Göteborgissa, Kööpenhaminassa, Tallinnassa, Riiassa, Vilnassa, Dortmundissa, Hampurissa, Budapestissa, Tampereella ja Vantaalla. Pääosakkeenomistaja on Atlantis Vest. GSGroupin tuotevalikoimaan kuuluu; Smartday ja Handyman tilausjärjestelmiä työsuorite- ja palveluliiketoimintaan, GPS pohjainen kalustonhallintajärjestelmä, elektroninen ajopäiväkirja, ja Spotguard paikannus – ja jäljitysjärjestelmä. Monet GSGroupin asiakkaista hyödyntävät toisiaan täydentäviä tuotteita ja palveluita.

 

gsgroup

GSGroup Finland numeroina:

  • 4,04 m€ liikevaihtoa
  • 25 työntekijää
  • 2 toimipaikkaa
  • Perustamisvuosi 1994
  • 12 000 laitetta
  • yli 800 asiakasta