Sähköinen ajopäiväkirja

Perkaatko joka kuukausi ajoneuvollasi ajettuja työkilometrejä rivi riviltä Exceliin? Usein ajomatkojen välitön kirjaaminen unohtuu ja jälkikäteen on vaikeaa muistaa, missä ja milloin tuli käytyä. Koska yrityksen kirjanpidossa ja verottajaan päin toiminnan pitää olla täysin aukotonta ja vedenpitävää, on sähköinen ajopäiväkirja jo lähes välttämätön vaihtoehto ajojen automatisoituun raportointiin.

Sähköisen ajopäiväkirjan avulla saadaan rekisteröityä tarkat tiedot esimerkiksi ajoreiteistä, kilometrikertymistä, ajoajoista ja asiakaskohteissa vietetystä ajasta. Eikä tietojen rekisteröinti suinkaan vaadi kiinteää laitetta ja jatkuvaa paikannusta.

Ota käyttöösi Quick Tracker -paikannuslaite ja kerää sähköinen ajopäiväkirja kätevästi ja luotettavasti haluamistasi ajoista!

Sähköinen ajopäiväkirja helpottaa tietojen keräämistä

Manuaalisten ajopäiväkirjojen täyttämiseen, täydentämiseen, tarkastamiseen ja kirjaamiseen kuluu usean edustajan organisaatiossa vuositasolla lähes satoja tunteja, mikä kaikki on poissa varsinaisesta tuottavasta työstä. Sähköinen ajopäiväkirja helpottaa huomattavan paljon toimintaasi, kun se on kunnolla loppuun asti automatisoitu, sinulle jää enemmän aikaa oman työsi tekemiseen!

GSGroup Finland on paikannuspalveluiden ammattilainen, jonka valikoimaan kuuluu luotettava sähköinen ajopäiväkirja. Sähköinen ajopäiväkirja pitää huolen tietojen merkitsemisestä puolestasi: satelliittipaikannukseen perustuva järjestelmä tallentaa kaiken tarvittavan tiedon automaattisesti yhteen paikkaan, josta se on helposti saatavilla, kun sitä tarvitaan. Se kirjaa ylös päivämäärät, ajokilometrit ja reitin.

Yksinkertainen toimintaidea

Quick Tracker -paikannuslaitteen tuottama sähköinen ajopäiväkirja on toimintaidealtaan helppo ja yksinkertainen. Kiinnität laitteen ajoneuvosi tupakansytyttimeen, keräät haluamasi ajotiedot talteen ja ajon päätteeksi nyppäät laitteen pois tupakansytyttimestä, jolloin laite sammuu. Kerääntyneet ajotiedot ovat tämän jälkeen hyödynnettävissä käyttäjätunnuksiesi takana Paikannin.com -palvelussa, josta saat automaattisesti verottajalle sellaisenaan kelpaavan sähköisen ajopäiväkirjan useassa eri tiedostomuodossa.

Quick Tracker on pieni ja kevyt, joten se kulkee mukana kätevästi. Laitteen avulla kenttämyyjän ja autoedusta nauttivan työntekijän työ suoraviivaistuu, kun aikaa säästyy ylimääräisiltä paperihommilta. Mikä parasta, rahalliset säästöt ovat parhaimmillaan jopa satoja euroja vuodessa. Laitteen avulla saat nopeasti ja vaivattomasti ratkaisun sähköisen ajopäiväkirjan tuottamiseen ilman kiinteitä laiteasennuksia tai jatkuvasti mukana seuraavaa GPS-paikannusta.

Lataa esite tästä »

Ota yhteyttä ja tilaa omasi jo tänään!

Miksi valita Quick Tracker -sähköinen ajopäiväkirja?

 • Nopea ja helppo tapa tuottaa sähköinen ajopäiväkirja
 • Paikantaa vain silloin, kun sille on halu ja tarve
 • Pieni ja kevyt 
 • Helppo siirrettävyys
 • Ei kiinteitä laiteasennuksia
 • Nopea toimitus

Miten autoedun saaja hyötyy sähköisestä ja automatisoidusta ajopäiväkirjasta?

Tiesitkö, että yli 30 000 km työajot vuodessa tarkoittavat 20% pienempää autoedun verotusarvoa!

 • Käytettäessä sähköistä ajopäiväkirjaa autoedun verotusarvo perustuu todelliseen käyttöön.
 • Taloushallinnollisesta näkökulmasta käyttöedun saajan kaikki työajo on helppo laskuttaa, kun kulut perustuvat todellisiin kertymiin.
 • Päivärahojen laskeminen sekä matkalaskujen tekeminen helpottuvat.
 • Samoin pysäköinti ja muiden kulukustannusten kohdistaminen helpottuvat.

Miten työnantaja hyötyy automatisoidusta ajopäiväkirjasta?

 • Työntekijöiden kohtelu tasapuolistuu, kun yrityksellä on käytössään yhtenäiset tavat tuottaa sähköinen ajopäiväkirja, riippumatta onko käytössä oma ajoneuvo, autoetu vai tuotantoauto.
 • Tuotettaessa sähköistä ajopäiväkirjaa matkalaskut ja ajopäiväkirjat tulevat ajallaan ja yksiselitteisesti.
 • Taloushallinnon manuaalisen työn määrä ja virheet vähenevät, kun ajotiedot saadaan systemaattisesti tuotettua automatisoidun raportoinnin avulla. Tähän perustuen tiedot ovat luotettavampia ja kilometrien veloitus asiakkailta helpottuu.
 • Sähköinen ajopäiväkirja säästää myös arkistointitilaa, sillä ajopäiväkirjat säilyvät luotettavasti Paikannin.com -palvelussa käyttäjätunnuksien takana jälkitarkastelua varten.