Omaisuuden paikannus – valvottua hallintaa

Asset Tracker turvallinen, huomaamaton ja helppokäyttöinen paikannuslaite omaisuuden hallittuun valvontaan. Laite hyödyntää paikantamisessa kolmiomittausta eikä siis ole yksinomaisesti esim. GPS-tekniikan varassa. Tämän ansiosta omaisuuden paikannus onnistuu tarvittaessa haastavammissakin olosuhteissa.

Mihin omaisuuden paikannusta tarvitaan?

Omaisuuden paikannus on hyvä keino omaisuuden suojaamiseen ja seurantaan. Sen avulla saat varkaus- ja katoamistapauksissa nopeasti tiedon omaisuutesi sijainnista ja sitä voidaan hyödyntää myös esimerkiksi lavojen, konttien, ajoneuvojen ja arvokuljetusten reittiseurannassa

Asset Tracker sopii kaikille, jotka haluavat tietää missä omaisuus on, mutta haluavat välttää monimutkaista asennusta, huoltoa ja hallintoa. Asset Tracker turvaa arvokkaan omaisuuden yksinkertaisella, hyvällä ja kustannustehokkaalla tavalla.

Hyödyt:

 • lisäturva omaisuudelle
 • paikannettavissa kartalla
 • palvelun käytön ja asennuksen helppous
 • nopea sijaintitieto varkaus ja katoamistapauksissa
 • pitkä akunkesto

Käyttökohteet:

 • lavat / kontit
 • peräkärryt / trailerit
 • moottorikelkat / mönkijät
 • veneet / vesijetit
 • pientyökoneet
 • arvokuljetukset

Omaisuuden paikannus ei vaadi GPS-yhteyttä

Laite hakee paikkatietonsa joko GPS-satelliittiyhteyden tai GSM-paikannuksen avulla (kolmiomittaus). Mikäli laite ei saa GPS-yhteyttä, käyttää se paikannusmenetelmänä GSM-paikannusta. Laite toimii maailmanlaajuisesti ja se sisältää esiasennetun SIM-kortin.

Asset Tracker siis mahdollistaa omaisuuden jäljityksen vaativissakin olosuhteissa, joissa GPS-tekniikan vaatimaa satelliittiyhteyttä ei ole saatavilla. Kohteet voidaan paikantaa myös esim. sellaisissa sisätiloissa, missä GPS ei toimi.

Asset Tracker on huomaamaton

Asset Tracker sopii käytettäväksi missä tahansa omaisuudessa. Se voidaan maalata kohteen väriseksi ja asentaa huomaamattomasti kiinni omaisuuteen. Se on myös erittäin pienikokoinen, eikä tarvitse johtoja tai ulkoista virtalähdettä.

Asset Tracker on pitkäikäinen

Akkukäyttöinen paikannuslaite sopii koviinkin olosuhteisiin ja mahdollistaa omaisuuden seurannan vuodesta toiseen. Laitteen oma akku kestää mallista ja käytöstä riippuen useampia vuosia.

(Laitteiden akunkestot ovat riippuvaiset paikkatietolähetysten tiheydestä ja siitä on olemassa kaksi eri versiota riippuen käyttötarpeesta ja kohteesta.)

Laite lähettää paikkatietonsa esiasetetun aikavälin mukaisesti. Laitteessa on myös liikeanturi, jolloin se voidaan asettaa lähettämään paikkatietonsa useammin liikkeellä ollessa. Näin varmistetaan laitteelle mahdollisimman pitkä akunkesto.

Asset Tracker kestää myös ääriolosuhteita

Asset Tracker kestää ääriolosuhteita ja kykenee lähettämään sijaintitietoa myös ilman GPS-signaalia. Omaisuuden paikannus perustuu kolmiomittaukseen, jolloin vastaanottavan laitteen sijainti määritetään kolmen eri tyyppisen lähettimen avulla.

Se kestää toimintakykyisenä erilaisissa sääolosuhteissa, sekä lämpötilavaihtelut välillä -20 ja +65 astetta. Lisäksi tuote on IP67 luokiteltu.

Voit seurata omaisuutesi liikkeitä

Laite lähettää sijaintitietonsa verkossa toimivaan Paikannin.com -palveluun, josta tietoja voi kätevästi seurata web-pohjaisella käyttöliittymällä ja omalla älypyhelimella.

Ota yhteyttä

Kun haluat tietää missä omaisuutesi liikkuu, ota meihin yhteyttä »

Omaisuuden paikannus kätevästi GDGroupin ratkaisuilla