Henkilöpaikannus – turvaa yksintyöskentelyyn

Pienikokoinen Picotracker -henkilöpaikannin sopii mainiosti turvalaitteeksi yksintyöskentelevälle. Hätätilanteessa työntekijä aktivoi hälytyksen painiketta painamalla ja hälytys ohjautuu halutulle taholle esimerkiksi 24/7 keskusvalvomoon. Laitteen ollessa päällä sijainti on nähtävissä Paikannin.com -karttapalvelussa metrien tarkkuudella. Halutessaan asiakas voi määrittää laitteelle myös automaattihälytyksen, mikäli laite poistuu Paikannin.com -järjestelmän karttapohjalle rajatulta alueelta.

Henkilöpaikannin kaulaan tai avaimenperään

Henkilöpaikantimen käyttö perustuu aina vapaaehtoisuuteen, mutta se tuo lukuisia hyötyjä muun muassa metsureille, SOTE-työntekijöille, huoltomiehille, päivystykseen ja vartiointiin. Laite on pienen kokonsa ansiosta helppo käyttää ja kuljettaa mukana. Paikannin.com -palvelu takaa laadun ja ympärivuorokautisen toiminnan, jolloin työturvallisuus paranee ja avunsaanti nopeutuu, kun sijainti on tarvittaessa pelastusviranomaisten saatavilla. 

Tarvittaessa myös ajot talteen

Työturvallisuusnäkökulman lisäksi Picotracker -henkilöpaikannin soveltuu myös tuottamaan ajopäiväkirjaa, riippumatta siitä ajetaanko autolla, moottorikelkalla tai mönkijällä. Oleellista on vain, että laite on mahdollista liittää tupakansytyttimeen. Näin verottajan vaatimuksien mukainen sähköinen ajopäiväkirja on käyttäjän saatavilla Paikannin.com -raportointijärjestelmästä.

Lataa esite tästä »