Paikannin on kattava ratkaisu kaluston hallintaan

Paikannin.com on selainpohjainen paikannuspalvelu, joka tuottaa reaaliaikaista ja helppokäyttöistä tietoa liikkuvan kaluston sijainnista, liikkeistä ja ajoreiteistä.

Sijaintitiedot kerätään automatisoidusti GPS-satelliittipaikannustekniikan avulla paikannuspalveluun, josta tietoja voi tarkastella reaaliaikaisesti ja vaivattomasti, ilman raporttien ajoa tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen ruudulta, mikäli valittu lisenssityyppi sen mahdollistaa.

GPS-paikantaminen laadukkaasti paikannin.com:sta

Palvelupaketit ajoneuvojen GPS-paikantamiseen

Kevyin palvelupakettimme tuottaa vain sähköisen ajopäiväkirjan, kun taas laajimmat palvelupakettimme keräävät ja tuottavat hyvinkin laajamittaista dataa ja mahdollistavat tarkan seurannan ja kenttätyönohjauksen etänä.

Kokonaisuudessaan palvelupaketteja on neljä:

  1. Lite
  2. Basic
  3. Pro
  4. Enterprise

1. Lite paketti

Lite sopii käyttäjälle, joka tarvitsee ainoastaan automaattiraportoinnin ja sähköisen ajopäiväkirjan. Enää ei tarvitse käyttää aikaa ajopäiväkirjan täyttämiseen manuaalisesti paperille tai Excel-taulukkoon. Laite on helppo asentaa mukana tulevien ohjeiden avulla.

HINTA: Aloitusmaksuun sisältyy GPS-paikannin (jonka asiakas saa omaksi) sekä käyttöohje, joiden lisäksi käyttäjältä veloitetaan kuukausittainen palvelumaksu.

Soita tai lähetä yhteydenottopyyntö otsikolla: GPS-paikantaminen (Lite) »

2. Basic paketti

Basic sopii käyttäjälle, joka tarvitsee automaattisen raportoinnin ja sähköisen ajopäiväkirjan lisäksi muutakin perusraportointia kuten kohdetietoja sekä käyttöaste- ja matkamittarilukemia. Saat tietoa kohdekäynneistä ja pääset hyödyntämään myös monipuolisia karttapohjia ja satelliittinäkymiä.

HINTA: Aloitusmaksuun sisältyy omaksi tuleva GPS-paikannin käyttöohjeineen. Kuukausittainen palvelumaksu sisältää lisäksi ilmaisen puhelin- ja sähköpostituen. Mikäli kyseessä on yli viisi ajoneuvoa, järjestetään palvelun käyttäjille myös etäkäyttöönottokoulutus.

Soita tai lähetä yhteydenottopyyntö otsikolla: GPS-paikantaminen (Basic) »

3. Pro paketti

Pro on kuukausimaksullinen avaimet käteen -palvelu, joka on oikea valinta silloin kun ajoneuvokalustoa on enemmän ja halutaan saada raportoinnin, ajopäiväkirjan ja karttojen lisäksi myös kalustohallintaan, ajoneuvojen reaaliaikaiseen sijaintiin ja käytön optimointiin liittyvää tietoa. Tämä palvelutuote antaa siis käyttöösi kaikki Paikannin.com järjestelmän ominaisuudet lähes millä tahansa päätelaitteella (puhelin, tabletti, tietokone) ja saat siihen myös täyden käyttöönottokoulutuksen.

HINTA: Ei aloitusmaksua. Kiinteä kuukausimaksu kattaa koko järjestelmän elinkaaren sisältäen ajoneuvojen laiteasennukset, mobiilikäyttöliittymän sekä käyttökoulutuksen, minkä jälkeen käyttötukea on saatavilla tarpeen mukaan myös puhelimitse ja sähköpostitse. Mahdolliset laitesiirrot hoidetaan myös Pro-asiakkaille veloituksetta.

Soita tai lähetä yhteydenottopyyntö otsikolla: GPS-paikantaminen (Pro) »

4. Enterprise paketti

Enterprise on oikea valinta, kun tarvitset vielä vähän enemmän. Saat kaiken muun lisäksi käyttöösi myös tarvitsemasi mobiilin kenttätyönohjauksen »

Saat käyttöösi kenttätyönohjauksen palvelukokonaisuuden, jonka avulla pystyt tekemään toiminnanohjausta paperittomasti etänä. Saat liiketoimintaasi liittyvää erityistietoa reaaliaikaisesti ja pystyt hallitsemaan töiden suunnittelu ja toteutusta, tuntikirjauksia sekä raportointia vaivattomasti suoraviivaistaen päivittäistoimiasi.

Palvelu mahdollistaa tehokkaan ja monipuolisen kalustonhallinnan sekä käytön optimointiin liittyvän tiedon nopean saatavuuden. Tämä palvelutuote antaa siis käyttöösi laajat Paikannin.com -järjestelmän ominaisuudet (ja vielä vähän enemmän) lähes millä tahansa päätelaitteella (puhelin, tabletti, tietokone) ja saat siihen myös täyden käyttökoulutuksen. Kalustonhallinnan kokonaisuuden lisäksi käytössäsi on myös haluamasi kenttätyönohjauksen palvelukokonaisuus »

HINTA: Ei aloitusmaksua. Kiinteä kuukausimaksu kattaa koko järjestelmän elinkaaren ja siihen sisältyvät laiteasennukset ajoneuvoihin, mobiilikäyttöliittymä sekä käyttökoulutus. Tämän jälkeen käyttötukea on saatavilla tarpeen mukaan myös puhelimitse ja sähköpostitse. Mahdolliset laitesiirrot hoidetaan myös Enterprise -asiakkaille veloituksetta.

Soita tai lähetä yhteydenottopyyntö otsikolla: GPS-paikantaminen (Enterprise) »

Ketä ajoneuvon GPS-paikantaminen hyödyttää?

Ajoneuvon GPS-paikantaminen antaa mahdollisuuden toiminnan tehostamiseen kaikessa sellaisessa liiketoiminnassa, jossa ajokaluston käyttö on keskeisessä osassa toimintaa.

GPS-paikantaminen on hyödyllistä, kun kyseessä on esimerkiksi:

  • kuljetus- ja logistiikkayritys
  • kiinteistöpalveluita tarjoava yritys
  • urakoitsija
  • myyntiorganisaatio
  • kuntasektorin toimija.

Paikannin.com sovellusta käyttävät sekä yksityisyrittäjät että suurkonsernit. GPS-paikantaminen toimii myös ulkomailla, mikä mahdollistaa ajokaluston paremman hallinnan myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Sovellus kerää tietoja esimerkiksi ajoneuvon liikkeellä- ja paikallaoloajasta, ajotavasta, kohdeajoista ja ajoreiteistä. Sovelluksen keräämien tietojen pohjalta toimintaa voidaan kehittää, tehostaa ja suunnitella paremmin, jotta hukka-ajot, odotusajat ja laskuttamattomat tunnit saataisiin vähennettyä minimiin. Paikannin.com tarjoaa siis helpon työkalun, jolla voidaan saavuttaa suuria säästöjä.

Saat juuri sen tiedon mitä tarvitset

Paikannin.com -paikannusjärjestelmän avulla, saat monipuolista, kokonaisvaltaista ja ajantasaista informaatiota kalustonne käytöstä ja ajoreiteistä, mutta jos tarpeenne on pienempi, saat toki käyttöösi vaikka pelkän sähköisen ajopäiväkirjankin.

Ajantasaisen seurannan ja paikannuksen ohella paikannuspalvelumme pystyy tuottamaan monipuolista raportointia kaluston käytöstä. Raporteista löytyvät kootusti kaikki suunnittelutyötä, kunnossapitoa, taloushallintoa, verotusta ja asiakassuhteita varten tarvitsemanne tiedot.

Valitsemalla neljästä eri palvelupaketistamme itsellesi sisällöllisesti sopivimman, varmistat että maksat vain ominaisuuksista joita käytät.

Palvelun käyttöönotto on helppoa

Lite ja Basic palvelupaketeissa laiteasennus on tehty asiakkaalle mahdollisimman helpoksi ja käyttöönottoa varten tulee mukana kirjallinen ohje.

Pro ja Enterprise palvelupaketeissa asennustiimimme huolehtii laiteasennuksista. Laitteen asennus vie noin puoli tuntia ajoneuvoa kohden, jonka jälkeen Paikannin.com -järjestelmä on käytettävissäsi. Paikannintukemme auttaa ja raportoi ongelmatilanteissa.

Käyttökoulutus

Pro ja Enterprise -palvelupaketeissa lähikoulutuspalvelut ovat olennainen osa paikannuspalvelukonseptiamme. Kouluttajamme saapuu paikan päälle ja huolehtii, että paikanninjärjestelmän kattavat käyttöhyödyt valjastetaan liiketoiminnan tueksi mahdollisimman optimaalisesti ja GPS-paikantaminen toimii kuten pitää.

Lite ja Basic versiot sitä vastoin on suunniteltu niin helpoiksi, että asiakas pääsee hyödyntämään palvelua sujuvasti laitteen mukana toimitetuilla käyttöohjeilla.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä meihin. Emme tarjoa vain pistettä kartalla, vaan aidosti kokonaisvaltaista palvelua juuri teidän tarpeidenne mukaisesti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »