PPCT Finland Oy – alan markkinajohtaja

PPCT Finland Oy on perustettu vuonna 1994. Määrätietoisen ja asiakaslähtöisen toimintamme ansiosta olemme nousseet paikantamispalveluiden markkinajohtajaksi Suomessa, palvellen satojen toimialojen yrityksiä. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaiset ratkaisut, jotka sisältävät kaiken aina ajoneuvojen laiteasennuksista sekä paikannus- ja raportointipalveluista liiketoiminnan konsultointiin.

PPCT Finland Oy osa GSGroupia

Norjalainen teknologiayhtiö GSGroup osti 100% PPCT Finland Oy:n osakkeista 1.6.2016 ja vahvisti asemaansa GPS-pohjaisten kalustonhallinta- ja paikannusjärjestelmien markkinoilla Pohjoismaissa. PPCT jatkaa normaalisti liiketoimintaansa osana GSGroup konsernia. Toimitusjohtajana toimii Espen Virik Ranvik.

GSGroup yrityksenä

Vuonna 1992 perustetun GSGroup AS:n pääkonttori sijaitsee Sandefjordissa ja myyntitoimistot sijaitsevat Oslossa, Tukholmassa, Göteborgissa, Kööpenhaminassa, Riikassa, Vilnassa, Dortmundissa ja Helsingissä. Vuonna 2015 yhtiön liikevaihto oli NOK 147 miljoonaa ja EBITDA NOK 20 miljoonaa. Pääosakkeenomistaja on Atlantis Vest. GSGroupin tuotevalikoimaan kuuluu; Smartday ja Handyman tilausjärjestelmiä työsuorite- ja palveluliiketoimintaan, GPS pohjainen kalustonhallintajärjestelmä, elektroninen ajopäiväkirja, ja Spotguard paikannus – ja jäljitysjärjestelmä. Monet GSGroupin asiakkaista hyödyntävät toisiaan täydentäviä tuotteita ja palveluita.

gsgroup

PPCT numeroina:

  • 4,04 m€ liikevaihtoa
  • 25 työntekijää
  • 2 toimipaikkaa
  • Perustamisvuosi 1994
  • 12 000 laitetta
  • yli 800 asiakasta