Ratkaisut huoltoon ja kunnossapitoon

Paikannin.com -järjestelmä tarjoaa lisäarvoa kiinteistöhuollon yrityksille. Palvelun avulla saadaan täsmällistä tietoa kohdekäynneistä, ajankäytöstä, kaluston sijainnista sekä todellisesta käyttöasteesta. Työnohjaus ja resurssienhallinta tehostuvat, kun pystytään hallinnoimaan liikkuvaa kalustoa reaaliaikaisesti – voidaan esimerkiksi ohjata lähimpänä seuraavaa työkohdetta oleva resurssi paikalle kalustoineen suoraan lennosta. Järjestelmän tuottamat kiinteistöhuollon auraus- ja hiekoitusraportit antavat tietoa työsuoritteista ja tarjoavat todennettavuutensa ansiosta yritykselle oikeusturvaa.

Vaikka tarve ajoneuvojen käytön ja kustannusten seurantapalvelulle oli pitkään, sopivaa ja tarpeet täyttävää järjestelmää ei vain tuntunut löytyvän. Monia eri vaihtoehtoja testattiin, mutta kaikissa oli joko teknisiä tai käytännön ongelmia. PPCT:n automaattisesta järjestelmästä saatiin yllättävän hyvät tulokset jo heti alussa: käyttöasteet paranivat kilometrimäärien ja polttoainekulutuksen pienentyessä. Myös työn hallinnointi on helpottunut palvelun ansiosta – ja kaikki muutkin asetetut tavoitteet ovat toteutumassa. Yhteistyö PPCT:n kanssa sai hyvän alun kun asiat ovat sujuneet sovitusti ja joustavasti, sisältäen satojen ajoneuvojen laiteasennukset sekä käyttökoulutuksen ja käyttöönoton. (Lassila & Tikanoja Oyj)

Kun palveluvalikoimaan kuuluu sekä kiinteistöjen ylläpitoa ja huoltoa että erilaisia rakentamispalveluita, on selvää, että paikannin-, raportointi- ja seurantatyökalujen on oltava kunnossa. Paikannin.com kertoo tarkkaa ja täsmällistä tietoa muun muassa kohdekäynneistä, käyntien kestoista, työajoista ja ajoneuvojen käytöstä. Tämä tieto helpotti kentällä liikkuvien työntekijöiden hallintaa ja teki itse työn tekemisestä yksinkertaisempaa, kun raportointi ja seuranta hoituvat huomattavasti paljon helpommin kuin aiemmin. (ARE Oy)

 

Paikannin.com -järjestelmän suositellut toiminnot kiinteistönhoitoon:

  • sähköinen ajopäiväkirja
  • kiinteistöhuoltoraportti
  • kaluston käyttöaste- ja tyhjäkäyntiaika -raportti
  • ajotaparaportti
  • kilometrikertymien raportointi
  • työsuoritteiden kokonaisajat (hiekoitus/auraus)
  • reittien värit ja ajoneuvon ”häntä” kartalla tilatiedon mukaan
  • mobiili liikehistorian toisto

Jätä yhteydenottopyyntö

Kentät * merkinnällä, ovat pakollisia.

Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään juuri omaa toimialaasi parhaiten koskevat palvelut.