Monipuolista paikannuspalvelua kiinteään kuukausihintaan

Paikannustuotteidemme käyttöönotto on varsin helppoa. Asennamme paikannuslaitteet kalustoonne ja valmennamme henkilöstönne. Meiltä et saa pelkkää työkalua, vaan myös tuki, huolto ja konsultointi ovat erottamaton osa pakettia - kaikki tämä kiinteään kuukausi hintaan. PPCT keskittyy tarjoamillaan palveluilla aina asiakkaan liiketoiminnan kehittämistä tukeviin ominaisuuksiin. Kun yritys haluaa selkeät ja toimivat mittarit kenttätyön toiminnan ja johtamisen tehostamiseen, PPCT on ainoa ja oikea vaihtoehto.

Markkinoiden edistyksellisin raportointityökalu

Paikannin.com -järjestelmällä on valmiudet tuottaa jopa yli 40 raporttia asiakkaan hyödynnettäväksi omassa päivittäisliiketoiminnassaan. Niistä käyttäjä löytää oman toimintansa kannalta tarkoituksenmukaisimmat. Näin työntekoa ja tuotantoajoneuvojen käyttöä voidaan analysoida ja johtaa tehokkaammin automatisoitavissa olevien raporttien avulla. 

Hyödyn maksimointi 

Halutessanne luomme ohjausryhmän tehostamaan järjestelmän ja työajan käyttöä: sovimme pelisäännöistä, tapaamme säännöllisesti neljän tai kuuden kuukauden ajan, selvitämme ja analysoimme mahdolliset poikkeamat sekä tarjoamme aktiivisesti tukea. 

Lue lisää käyttöönottopalvelustamme >>

 

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Kentät * merkinnällä, ovat pakollisia.

Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään juuri omaa toimialaasi parhaiten koskevat palvelut.