Paikannin on kattava ratkaisu kaluston hallintaan

Paikannin.com on web-pohjainen paikannuspalvelu, joka tuottaa reaaliaikaista ja helppokäyttöistä tietoa liikkuvan kaluston sijainnista, liikkeistä ja ajoreiteistä. Sijaintitiedot kerääntyvät GPS-satelliittipaikannustekniikan avulla paikannuspalveluun; uudella mobiilikäyttöliittymällä voit tarkastella ajokaluston liikkeitä reaaliaikaisesti tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen ruudulta.

Paikannuspalvelumme idea on yksinkertainen – se tuottaa vaivattomasti tietoa ajokaluston sijainnista ja liikkeistä mahdollisimman ajantasaisesti. Paikannin.com on paikannustietomarkkinoiden kehittynein palvelu. Miksi tyytyä paikannuspalveluun, joka tuottaa vain sähköisen ajopäiväkirjan – kun valitsette Paikannin.com -paikannusjärjestelmän, saatte monipuolista, kokonaisvaltaista ja ajantasaista informaatiota kalustonne käytöstä.

Ota käyttöön Paikannin.com, markkinoiden kehittynein paikannuspalvelu!

Paikannin

Paikannin.com on täydellinen ratkaisu liikkuvan työn kehittämiseen

Paikannuspalvelumme on erinomainen ratkaisu muun muassa kuljetus- ja logistiikkayrityksille, kiinteistöpalveluita tarjoaville yrityksille, urakoitsijoille sekä myyntiorganisaatioille ja kuntasektorille. Paikannin.com sovellusta käyttävät sekä yksityisyrittäjät että suurkonsernit. Paikannus toimii myös ulkomailla, joka mahdollistaa ajokaluston paremman hallinnan myös Suomen rajojen ulkopuolella. Sovellus kerää tietoja esimerkiksi ajoneuvon liikkeellä- ja paikallaoloajasta, ajotavasta, kohdeajoista ja ajoreiteistä. Sovelluksen keräämien tietojen pohjalta toimintaa voidaan kehittää, tehostaa ja suunnitella paremmin, jotta hukka-ajot, odotusajat ja laskuttamattomat tunnit saataisiin vähennettyä minimiin – Paikannin.com tarjoaa mahdollisuuden fiksuihin säästöihin.

Mobiilikäyttöliittymä / Dashboard helpottaa kaluston seurantaa

Mobiilikäyttöliittymä on päivittäinen työkalu liikkuvan kaluston hallintaan, joka helpottaa työnohjausta ja työnsuunnittelua. Mobiilikäyttöliittymän kautta saatte pöytäkoneella tai älylaitteella ajantasaista tietoa kaluston liikkeistä ilman raporttien ajamista.

Lue lisää Mobiilikäyttöliittymä / Dashboard >>

Miksi Paikannin.com on erinomainen valinta?

Hinnoittelun järkevyys

Palvelussamme on kiinteä kuukausimaksu, joka kattaa koko järjestelmän elinkaaren – paikanninasennuksista, koulutuksen ja käyttötuen kautta laitesiirtoihin. Emme tarjoa vain pistettä kartalla, vaan kokonaisvaltaisen palvelukokonaisuuden.

Nopea toimitus, asennus ja seuranta

Palvelumme käyttöönotto ei vaadi minkäänlaisia ennakkotoimenpiteitä. Paikantimet saadaan käyttöön asennustiimimme toimesta sujuvasti ja nopeasti, laitteen asennus vie noin puoli tuntia ajoneuvoa kohti. Paikannintukemme seuraa laitteiden toimivuutta, auttaa ja raportoi ongelmatilanteissa.

Käyttöönottokoulutus

Lähikoulutuspalvelut ovat olennainen osa paikannuspalvelukonseptiamme. Kouluttajamme saapuu paikan päälle ja huolehtii, että paikanninjärjestelmän kattavat käyttöhyödyt valjastetaan liiketoiminnan tueksi mahdollisimman optimaalisesti aina asiakkaan näkökulmasta.

Monipuoliset raportit yrityksenne käyttöön

Ajantasaisen seurannan ja paikannuksen ohella paikannuspalvelumme tuottaa jopa yli 40 erilaista sähköistä raporttia. Voitte räätälöidä ja valita erilaisista vaihtoehdoista oman liiketoimintanne kannalta tarpeelliset raportit. Raporteista löytyvät kootusti kaikki suunnittelutyötä, kunnossapitoa, taloushallintoa, verotusta ja asiakassuhteita varten tarvitsemanne tiedot.