PPCT Mobiili – työajat talteen omalla älypuhelimella

PPCT Mobiili on älypuhelimessa mukana kulkeva sovellus työaikojen seuraamiseksi. Mikäli yrityksessänne työskentelee työkohteesta toiseen päivittäin kulkevia henkilöitä, PPCT Mobiili on erinomainen valinta työaikojen seurantaan. Se soveltuu mainiosti esimerkiksi kiinteistönhuolto- ja siivousalalla työskenteleville, hoiva-alan kenttätyöntekijöille sekä muille työssään paljon liikkuville henkilöille.

Miten PPCT Mobiili toimii?

Työkohteen seinälle on liimattu RFID-tunniste (eli älykorttitarra), joka määrittää työkohteen sijainteineen. Paikalle saapunut työntekijä skannaa tarran puhelimensa NFC-lukijalla, jonka jälkeen itseohjaava sovellus kirjaa hänet sisään kohteeseen ja aloittaa työajan laskemisen. Kun työt on saatu valmiiksi, skannataan tarra uudelleen uloskirjautumisen merkiksi – samalla työaika päättyy ja järjestelmään voi halutessaan syöttää lisätietoja.

Tiedot suoraan Paikannin.com -palveluun

Puhelimen lähettämät tulo- ja lähtöajat sekä mahdolliset lisätiedot siirtyvät reaaliajassa Paikannin.com -palveluumme. Palvelusta saatavilla raporteilla voitte helposti tarkastaa henkilöstönne työ- ja kohdeajan sekä siirtymät. On myös huomionarvoista, että työnjohdon saama täsmällinen tieto työntekijän kulloisestakin kohteesta parantaa samalla myös työntekijän itsensä työturvallisuutta.

Lataa esite tästä »

Kiinnostuitko PPCT Mobiilista?

Kentät * merkinnällä, ovat pakollisia.