PPCT Asset Tracker – paikannin omaisuutesi turvaksi

PPCT Asset Tracker on arvo-omaisuuden valvottuun hallintaan tarkoitettu akkukäyttöinen paikannuslaite. GPS-seurantalaite sopii koviinkin olosuhteisiin ja mahdollistaa omaisuuden seurannan vuodesta toiseen, sillä laitteen oma akku kestää käytöstä riippuen jopa 2-3 vuotta. Tämän jälkeenkin laitetta on mahdollista käyttää, kunhan se huolletaan ensin.

Miten Asset tracker toimii?

PPCT Asset Tracker sopii käytettäväksi niin konteissa kuin työkoneissa, veneissä, kaapelikeloissa ja moottorikelkoissa – missä tahansa arvokkaassa omaisuudessa. Se voidaan maalata kohteen väriseksi ja asentaa huomaamattomasti kiinni omaisuuteen. GPS-seurantalaite lähettää sijaintitietoa verkossa toimivaan Paikannin.com-palveluun, josta tietoja voi kätevästi seurata. Paikalla ollessaan laite lähettää sijaintitiedot kerran vuorokaudessa. Helppokäyttöinen järjestelmä myös tuottaa erilaisia raportteja tarpeesi mukaan: niistä saat tietää esimerkiksi koneen tai vaihtolavan siirron työmaalle. 

Hyödyt Asset Trackerin käytöstä

GPS-seuranta tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia yrityksille, mutta nykyään paikannusta hyödynnetään myös moneen vapaa-ajan toimintaan. Sen avulla voidaan seurata liikkuvaa kalustoa, unohtamatta mahdollisuutta pysyä perillä myös omaisuuden sijainnista, siihen liittyvien tietojen keräämisestä ja hallinnasta. Asset Tracker on pieni, vain 80 x 82 x 22 mm kokoinen laite, joka tuo arvo-omaisuudellesi huomattavaa lisäturvaa. Varkaus- ja katoamistapauksissa omaisuutesi sijaintitieto on paikannettavissa helposti ja nopeasti Paikannin.com -palvelussa.

Lataa esite tästä »