PPCT Asset Tracker – paikannin omaisuutesi turvaksi

PPCT Asset Tracker on arvo-omaisuuden valvottuun hallintaan tarkoitettu akkukäyttöinen paikannuslaite. GPS-seurantalaite sopii koviinkin olosuhteisiin ja mahdollistaa omaisuuden seurannan vuodesta toiseen, sillä laitteen oma akku kestää käytöstä riippuen jopa 2-3 vuotta. Tämän jälkeenkin laitetta on mahdollista käyttää, kunhan se huolletaan ensin.

Miten Asset tracker toimii?

PPCT Asset Tracker sopii käytettäväksi niin konteissa kuin työkoneissa, veneissä, kaapelikeloissa ja moottorikelkoissa – missä tahansa arvokkaassa omaisuudessa. Se voidaan maalata kohteen väriseksi ja asentaa huomaamattomasti kiinni omaisuuteen. GPS-seurantalaite lähettää sijaintitietoa verkossa toimivaan Paikannin.com-palveluun, josta tietoja voi kätevästi seurata. Helppokäyttöinen järjestelmä myös tuottaa erilaisia raportteja tarpeesi mukaan: niistä saat tietää esimerkiksi koneen tai vaihtolavan siirron työmaalle. Paikalla ollessaan laite lähettää sijaintitiedot kerran vuorokaudessa ja liikkeellä ollessaan kahden tunnin välein, mutta muutkin ajat ovat mahdollista sovittaa.

Hyödyt Asset Trackerin käytöstä

GPS-seuranta tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia yrityksille, mutta nykyään paikannusta hyödynnetään myös moneen vapaa-ajan toimintaan. Sen avulla voidaan seurata liikkuvaa kalustoa, unohtamatta mahdollisuutta pysyä perillä myös omaisuuden sijainnista, siihen liittyvien tietojen keräämisestä ja hallinnasta. Asset Tracker on pieni, vain 80 x 82 x 22 mm kokoinen laite, joka tuo arvo-omaisuudellesi huomattavaa lisäturvaa. Varkaus- ja katoamistapauksissa omaisuutesi sijaintitieto on paikannettavissa helposti ja nopeasti Paikannin.com -palvelussa.

Lataa esite tästä »

 

 

Kiinnostuitko omaisuuden paikannuksesta?

Kentät * merkinnällä, ovat pakollisia.